Informació sobre el COVID-19. Hem pres una sèrie de mesures per a protegir als nostres equips de treball, de manera que ens permeti continuar treballant amb relativa normalitat. Feu clic aquí per obtenir més informació.

Seguretat

Esnova Racks S.A. manté un compromís ferm davant la seguretat, tant en els seus processos de fabricació com en la incorporació de productes dedicats a mantenir-la.

En l’entorn laboral interactuen diverses situacions que poden provocar un accident. Màquines, risc elèctric o d’incendi, manipulació de mercaderies, transport…, són alguns dels factors de risc que hem de tenir en compte per evitar danys a treballadors i instal·lacions.

En aquest sentit, considerem necessari que els sistemes de magatzematge que fabriquem puguin disposar de components dedicats exclusivament a la seguretat i per això hem desenvolupat una gamma de defenses específiques per guanyar en seguretat, no unicament per mantenir la pròpia integritat de les instal·lacions, sinó també per a la seguretat dels usuaris.