TELÈFON

+34 985 308 980

Email

info@www.esnova.es

ADREÇA

Ataúlfo Friera Tarfe, 5 / P. I. Los Campones / 33211 Gijón · Asturias

Rack Paletitzat

Rack Paletitzat convencional

Dins dels sistemes de magatzematge de paletització, és el més universal i versàtil gràcies a una àmplia gamma de producte i d’accessoris que faciliten el magatzematge de tot tipus de mercaderies, alhora que s’adapta a qualsevol model de carretó elevador.

Aquest sistema es caracteritza per ser selectiu, és a dir, permet l’accés immediat a totes les unitats de càrrega, la qual cosa afavoreix els controls d’estoc del magatzem (cada buit en la prestatgeria és una paleta). El Rack paletitzat convencional s’adapta a les necessitats de magatzematge, podent tenir doble fons en la instal·lació, permetent passos a través de la mateixa, etc.

És el sistema idoni per a l’emmagatzematge de càrregues paletitzades de múltiples referències, adaptant-se al tipus de mercaderia a emmagatzemar com poden ser palets de diferents dimensions, contenidors, bidons, etc.

En ser modular el seu muntatge és ràpid i senzill igual que la substitució de peces i tot tipus d’ampliacions.

Aquest sistema disposa de gran quantitat d’accessoris, que milloren notablement la qualitat de la instal·lació, la seva capacitat de càrrega i la seva seguretat.

Rack Paletitzat

Tractaments superficials d’alta qualitat i durabilitat, garantint una millor conservació del producte.