Informació sobre el COVID-19. Hem pres una sèrie de mesures per a protegir als nostres equips de treball, de manera que ens permeti continuar treballant amb relativa normalitat. Feu clic aquí per obtenir més informació.

Prestatgeries compactes Drive In

Sol·licitar informació

He llegit i accepto la Política de privacitatDetall legal

Sistema compacte Drive in - Drive through

Sistema de magatzematge dissenyat per a l’emmagatzematge en profunditat de càrregues d’una mateixa referència.

La instal·lació es compon d’una sèrie de carrers per on poden entrar els carretons i on es disposen uns carrils a diverses altures en els quals es donen suport a les paletes emmagatzemades.

Aquest sistema compacte de magatzematge, admet alta densitat de càrrega, resultant ideal per a aconseguir el màxim rendiment del seu magatzem.

Oferim dues opcions:

  • Prestatgeries Drive In: Entrada de la càrrega per un extrem de la instal·lació.
  • Prestatgeries Drive Through: Entrada de la càrrega pels dos extrems de la instal·lació.
  • El seu disseny ens permet aprofitar al màxim l’altura i espai gràcies a la notable reducció de passadissos de treball enfront d’una instal·lació de rack de paletització convencional.
  • Aquest sistema de magatzematge és ideal per a emmagatzemar mercaderies que no siguin peribles, ja que està ideat per a albergar una gran quantitat de paletes d’una mateixa referència.
  • Els carrers disposen d’unes bigues guia per a la perfecta entrada i sortida dels carretons, evitant xocs o cops accidentals que poguessin perjudicar la integritat de la instal·lació.

Tota la informació sobre productes de magatzematge en el nostre catàleg

Més productes d'emmagatzematge en prestatgeries