TELÈFON

+34 985 308 980

Email

info@www.esnova.es

ADREÇA

Ataúlfo Friera Tarfe, 5 / P. I. Los Campones / 33211 Gijón · Asturias

Prestatgeries amb passadissos elevats

Prestatgeries amb passadissos elevats

Els nostres productes ofereixen la possibilitat d’optimitzar l’espai de magatzematge vertical disposant de pisos de prestatgeries units per passadissos i als quals s’accedeix per una escala, és el que es diu Prestatgeries amb Passadissos Elevats.

Aquestes prestatgeries, depenent de la càrrega que hagin de suportar poden estar configurades amb el sistema Riveto, amb Rack manual o amb Rack paletizat.

Fabricades en acer pintat o pregalvanitzat. Els prestatges poden ser d’aglomerat o metàl·lics com el pis dels passadissos.

Les prestatgeries amb passadissos elevats ens proporcionen la possibilitat de duplicar i fins i tot triplicar l’espai de magatzematge.

La instal·lació pot tenir diverses configuracions, adaptant-se a les necessitats de l’usuari i també a les característiques del lloc on es vol col·locar, per tant, ens podem trobar amb instal·lacions amb o sense espai per a consolidació de comandes, amb altell superior, amb l’accés pel centre de la instal·lació, amb l’accés pel lateral de la instal·lació, etc.

Les zones dels passadissos que no tenen prestatgeries porten unes baranes metàl·liques per a la seguretat dels usuaris igual que sòcols per evitar buits perillosos que poguessin provocar accidents.

El muntatge de la instal·lació és fàcil i ràpid, podent realitzar ampliacions posteriors tant en profunditat com lateralment.

Com a accessori de seguretat es pot col·locar una malla anticaiguda en els prestatges superiors de la instal·lació per evitar caigudes accidentals de mercaderies als passadissos perimetrals.