TELÈFON

+34 985 308 980

Email

info@www.esnova.es

ADREÇA

Ataúlfo Friera Tarfe, 5 / P. I. Los Campones / 33211 Gijón · Asturias

Magatzems Autoportants

Magatzems Autoportants

Sistema de magatzematge dissenyat per a l’emmagatzematge compacte de gran quantitat d’unitats de càrrega.

L’estructura que formen les prestatgeries s´adapta a la coberta i als tancaments perimetrals formant tot això el propi edifici sense necessitat d’obra civil, és a dir, les prestatgeries a més de servir per al propi magatzematge són el suport de l’edifici evitant la construcció d’una nau específicament destinada a tal fi. Aquesta característica implica un important estalvi ja que suposa una menor inversió.

Aquest tipus de magatzem aconsegueix aportar una gran densitat de càrrega i és la solució òptima si es pretén emmagatzemar a gran altura, podent arribar a més de 30 m.

És totalment compatible tant amb un sistema de carretons de maneig manual com amb sistemes automatitzats i poden treballar perfectament en fred, tipus càmeres de congelació.

Els seus components estan fabricats en acer de la màxima qualitat i estan subjectes a proves en el nostre laboratori d’assajos, que certifica la seva validesa per a aquest tipus de solució de magatzematge.

Els nostres enginyers a causa del paper que juguen les prestatgeries en la configuració de l’edifici estudien cada instal·lació realitzant càlculs de resistència tant per a les càrregues a suportar com el seu comportament davant els agents atmosfèrics com poden ser el vent, la neu o els moviments sísmics.

Magatzems Autoportants

Esnova estableix com a norma prioritària la qualitat en tots i cadascun dels processos que desenvolupa.