Informació sobre el COVID-19. Hem pres una sèrie de mesures per a protegir als nostres equips de treball, de manera que ens permeti continuar treballant amb relativa normalitat. Feu clic aquí per obtenir més informació.

Sistemes de magatzematge industrial

Sol·licitar informació

He llegit i accepto la Política de privacitatDetall legal

La solució de magatzematge que necessites

  • Solucions de magatzematge adaptades a les teves necessitats
    Sabem que cada empresa té diferents tipus de necessitats per al correcte emmagatzematge de mercaderies. A Esnova comptem amb diversos sistemes de magatzematge adaptats a cada tipus de càrrega.
  • Optimització de l’espai en el teu magatzem Portar un control de l’estoc és fonamental per a la gestió del dia a dia en un magatzem. Oferim un sistema avançat per la gestió de les mercaderies, optimitzant l’espai disponible.
  • Innovació i qualitat en els nostres productes El nostre equip d’I+D s’encarrega de desenvolupar nous productes que satisfan les necessitats de la indústria i de millorar de manera constant la qualitat de tots els nostres serveis.

Descobreix els nostres sistemes d'emmagatzematge en logística

Prestatgeries per a càrregues paletitzades

Les prestatgeries industrials per a càrrega paletitzada són sistemes de magatzematge dissenyats per a l’emmagatzematge de mercaderia sobre elements auxiliars o paletes.

Prestatgeries Industrials Cantilever

Les prestatgeries cantilever són un sistema dissenyat per al magatzematge de càrregues llargues de diferents longituds, adaptables a pesos i mesures.

Prestatgeries càrrega manual

Aquestes prestatgeries comprenen aquells sistemes de magatzematge en els quals les operacions de càrrega i descàrrega es realitzen de forma manual sense utilitzar aparells d’elevació.

Magatzems Automàtics

Els magatzems automatitzats serveixen per a optimitzar la gestió de magatzematge de milers de paletes, aprofitant al màxim l’espai d’emmagatzematge i evitant l’entrada i sortida de carretons pels passadissos de la instal·lació.

Altres sistemes de magatzematge

Degut a la diversitat de tipus de mercaderia per a emmagatzemar, existeixen altres sistemes de magatzematge fora dels sistemes anomenats convencionals.

Emmagatzematge industrial per a tot tipus de magatzems

Una àmplia varietat de prestatgeries per a emmagatzematge industrial

El dia a dia d’un magatzem no és senzill i és inevitable que sorgeixin problemes o qüestions d’operativitat que requereixen d’una ràpida resposta. Reconèixer aquestes situacions i, sobretot, saber resoldre-les és bàsic per al perfecte funcionament d’una instal·lació de magatzematge. Des d’aquesta perspectiva és on el magatzem, com a baula fonamental de la cadena, es converteix en una peça estratègica clau per a la competitivitat empresarial.

Estem assistint a un canvi substancial en la gestió de magatzems. S’ha passat de l’època en la qual “com més gran, millor” era el principi fonamental, a un temps en el qual l’excés de mercaderia en el magatzem suposa un llast en termes de recursos econòmics, físics i humans, limitant així el creixement i la competitivitat de l’empresa. Per aquest motiu les companyies, cada vegada més, dediquen un gran esforç a la implantació de processos i tecnologies que optimitzin l’espai i els recursos disponibles a la planta.

Prestatgeries metàl·liques industrials per a l’emmagatzematge de tota mena de productes. Càrregues lleugeres, mitjanes i pesades, càrregues paletitzades, càrregues de grans dimensions…

Desenvolupem i fabriquem productes innovadors per a satisfer les necessitats de magatzematge dels nostres clients.
Prestatgeries Riveto, Racks de paletització convencional, Racks de paletització en profunditat, Cantilever, magatzems autoportants i automàtics, altells, tancaments modulars de seguretat, contenidors metàl·lics… Tots ells composen una àmplia gamma de solucions de magatzematge que al costat de l’assessorament del nostre equip tècnic i comercial resoldran els seus problemes d’emmagatzematge amb qualitat i seguretat a un menor cost.