La nostra Història

ESNOVA RACKS S.A. compta amb més de 50 anys de coneixement en el disseny i fabricació de Sistemes de Magatzematge, avalat pel nostre Fundador, D. José Antonio Hevia Corte, al seu torn fundador també de ESMENA l’any 1956 i suport d’uns valors que volem replicar i millorar. Això es combina amb una empresa jove i moderna que va ser fundada l’any 2001, el personal de la qual té una mitjana d’edat per sota dels 40 anys i amb unes instal·lacions d’última generació tant en fàbrica com en oficines.

Un servei acurat, una àmplia gamma de producte dissenyada i fabricada amb cura i el respecte i suport a una xarxa de distribució fidel que augmenta cada dia en diferents racons del món són els valors sobre els quals es recolza ESNOVA RACKS S.A.

Les instal·lacions de ESNOVA RACKS S.A. superen els 46.000 m2, estant equipades amb la tecnologia més moderna que ens ofereix llibertat a l’hora de dissenyar i autonomia a l’hora de fabricar el 100% dels components a casa sense necessitat d’acudir a tercers.

Són anys d’història que ens serveixen per mirar enrere i aprofitar-nos de l’experiència guanyada, però tenim clar que el nostre futur passa per una contínua innovació, millora en la qualitat i un servei acurat a tots els nivells de l’empresa.

La meta de ESNOVA RACKS S.A. és superar diàriament les expectatives dels nostres clients.Marco Antonio Fernández Alonso

Director General